OBS Kontingentåret løber fra 1. april til 31. marts. Der bliver ikke refunderet kontingent efter indmeldelse!

Nybegynder 6 trin for at komme i gang med at ro

Du er nybegynder og skal derfor på et kursus

Trin 1 Deltag i åbent hus.
Hvis du vil vide mere om klubben, inden du kommer på interesselisten eller melder dig ind, så er du velkommen til at komme til åbent hus. Vi holder åbent hus en gang om måneden - den sidste søndag i hver måned kl. 17:15. Så tilmeld dig senest kl 9. den søndag, du gerne vil deltage, ved at sende en mail til aabenthus@aarhuskanokajak.dk.

Trin 2 Skriv dig op på vores interesseliste.
Er du ikke blevet medlem endnu, kan du skrive dig på interesselisten, det koster 25 kr om året til administration.
Interesselisten er IKKE en venteliste. Du får en mail når vi åbner for tilmelding til begynderkurser.

Tilmeld dig interesselisten

Trin 3 Tilmeld dig et begynderkursus
Når du står på interesselisten, får du en mail med datoer på alle vores begynderkuser, så snart de er klar til tilmelding. Vi åbner for tilmeldinger typisk i starten af april.
Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Trin 4 Deltag på intromødet.
Efter din indmeldelse skal du deltage på et intromøde. Her får du en introduktion til klubben, hvad der kræves af påklædning for at deltage i et kursus samt din nøgle til klubben. Du får mere info om det så snart du har meldt dig ind.

Trin 5 Tag en svømmeprøve. 
Vi forventer at du kan svømme 600 meter i svømmehallen som medlem. Det er dit eget ansvar at sikre dig at, du kan svømme langt nok. 
Bemærk også vores sikkerhedsreglement som er gældende for alle medlemmer.

Trin 6 Tag et IPP2-kursus.
Vores kurser løber over 4 gange à 4 timer, og det er vigtigt, at du kan alle fire gange, da vejr og andet kan gøre, at ikke to kurser forløber ens. Du betaler først for kurset, når du tilmelder dig. Hvis du allerede ved hvilken kajaktype, du vil starte med, så check kalenderen for hvornår næste kursus er slået op. Vi har typisk kurser i perioden fra 1. maj – 1. oktober. Når først du er friroet i en kajaktype, så har du mulighed for at tage et gratis migrationskursus til en anden bådtype. Fx fra havkajak til turkajak. Du kan læse mere om dette og vores uddannelse generelt her.

Erfaren roer – 4 trin til at komme i gang med at ro

Når du har IPP2-bevis fra anden klub/udbyder, så kan du melde dig ind som erfaren roer.

Trin 1 Deltag i åbent hus.
Hvis du vil vide mere om klubben, inden du melder dig ind, så er du velkommen til at komme til åbent hus. Vi holder åbent hus en gang om måneden - den sidste søndag i hver måned kl. 17:15. Så tilmeld dig senest kl 9. den søndag, du gerne vil deltage, ved at sende en mail til aabenthus@aarhuskanokajak.dk.

Trin 2 Meld dig ind i klubben.
Meld dig ind

Trin 3 Deltag i et intromøde.
Efter din indmeldelse skal du deltage på et intromøde. Her får du en introduktion til klubben og din nøgle. Du får mere info om det så snart du har meldt dig ind.

Trin 4 Bliv frigivet for at ro alene
Du skal frigives af en instruktør, inden du må ro alene. Det sker gennem frigivelsesprøver som vi afholder med jævne mellemrum i sommerperioden.
Har du IPP3 eller højere, kan du blive fritaget for en frigivelsesprøve. I begge tilfælde kontaktes uddannelsesudvalget for info: uddannelse@aarhuskanokajak.dk
Vi forventer at du kan svømme 600 meter i svømmehallen som medlem. Det er dit eget ansvar at tjekke det.

Bemærk også vores sikkerhedsreglement som er gældende for alle medlemmer.

Hvad koster de forskellige medlemskaber?

 

Type Inkl. begynderkursus Erfaren (har IPP2 eller højere)
Voksen 2.400,- 1.600,-
Studerende 2.000,- 1.200,-
Børn 500,- 500,–
Interesseliste (ikke medlem) 25,-