Faciliteter

Som medlem af Aarhus Kano- og Kajakklub har du mulighed for at benytte alle vores faciliteter.

Klubhus

Klubhuset er omdrejningspunktet for alle klubbens aktiviteter. Klublokalerne er placeret i Søsportens Hus, som vi deler med Aarhus Roklub og Dykkerklubben Kvak. Vores lokaler ligger på første sal. Her har vi et styrketræningsrum, opholdsrum og et tekøkken.


Rovand

Klubbens lokale rofarvand defineres som kyststrækningen mellem FTL Havnen og Egå Havn samt endvidere Brabrand Sø og Aarhus å. Derudover må der ros ad Egåen op til Engsøen. Se mere i sikkerhedsreglementet.


Bådpark

Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af bådtyper. På nuværende tidspunkt har vi forskellige kap-, tur-, hav- og polokajakker. Samt enkelte kanoer og surfski.

Såfremt der er ledig plads er det muligt at opbevare din egen båd i klubbens bådrum (efter aftale med bestyrelsen). Som medlem har du mulighed for at uddanne dig så du må bruge alle klubbens både alt efter dagens humør, tur-ønske, vejr osv.


Brabrand Rostadion

Klubben har adgang til det nyrenoverede Brabrand Rostadion, der består af en bådhal, værksteds- og klubfaciliteter, omklædnings- og motionsfaciliteter samt dommertårn.

Her har ÅKS (Aarhus Kajaksamvirke) en række tur og kap-kajakker liggende som vores klubmedlemmer også må benytte.

For at få nøgle til Rostadion, skal du være frigivet. For at få adgang til at ro i bådene på Rostadion, skal du være frigivet i turkajak og have roet 200 km. i turkajak. Alternativt er der kun adgang til motionsrum og omklædning.

Vær opmærksom på at det i søen og åen kan være vanskeligt at komme i land ved kæntring.

Skriv til udstyrsudvalget, hvis du gerne vil have en nøgle.


Åbrinken

Kajakhotellet Åbrinken ligger i krydset mellem Søren Frichs Vej og Ringgaden, altså nærmest midt i byen.

Her har ÅKS (Aarhus Kajaksamvirke) to containere stående. Pladserne i den ene container lejes ud til privat kajakker, mend der på pladserne ligger kajakker, som vores klubmedlemmer også må benytte.

For at få adgang til Åbrinken, skal du være frigivet i turkajak og have roet 200 km. i turkajak. Vær opmærksom på at det i søen og åen kan være vanskeligt at komme i land ved kæntring.

Skriv til udstyrsudvalget, hvis du gerne vil have adgang.


Svømmehal

I vinterperioden disponerer klubben over Gellerupbadet flere gange om ugen, hvor vi har mulighed for både svømning, rulletræning, teknik, leg, kajakpolo, sauna og hygge! I svømmehallen har vi massere af kajakker. Der er polokajakker, en kapkajak, en kapkano, havkajakker og så udstyr i form af pagajer, bolde, pologrej og spraydecks.


Vil du være med?

Har du fået lyst til at være med i Aarhus måske bedste kajakklub?

Her kan du læse meget mere om hvordan du bliver medlem.