Friroet formiddag

Er du friroet så kom og vær med til kajakaktiviteter i dagtimerne sammen med klubkammerater i "Friroet fomiddag". Vi ror både i tur- og havkajak. Holdet er for kajakroere der har tid i dagtimerne. Vi ror året rundt, og nogle af os ror ogå i bølger hele året. Gruppen har eksisteret siden 2011/2012, og vi vil gerne have flere med.

Vi ror for at være sammen om kajakroning, for at fastholde og udvikle vore færdigheder som kajakroere, og for at være i form til længre ture.

Nogle af os prioriterer at ro til Egå hver gang, andre ror til Stenen og atter andre ror kortere distancer eller i havnen. Jo flere vi er jo flere muligheder er der for at ro efter turlængde og hastighed, ønsker og niveau. Vi aftaler hver gang hvor langt vi ror og danner hold.

Vi prioriterer sikkerhed for hinanden, og derfor anbefaler vi, at vi laver redningsøvlser i løbet af sommeren og / eller i svømmehallen om vinteren.

Efter roturen spiser vi vores medbrage madpakke og kaffe/the i klubhuset eller ved broen, hvis du har lyst.

Heldagsture

Vi arrangerer 5-6 helddags onsdagsture, en om måneden i løbet af sommerhalvåret. En af turene kan være med overnatning. Disse ture slås særskilt i kalenderen.