Lucia i Kajak – Aarhus 2023

Tag med på årets hyggeligste rotur, når vi pynter kajakkerne med lys, gran, glimmer og flimmer og ror lyset frem i Aarhus d. 13 december. 

Traditionen tro er der fine præmier til de flotteste kajakker - og sup boards. Så man skal endelig ikke holde sig tilbage, når man kigger i den store kasse med julepynt (og lys) !..

Som deltager skal du selv stå for sikkerhed og udstyr. (Hvis du er medlem af klubben har du selvfølgelig adgang til klubudstyret, som du plejer.) Du deltager på eget ansvar og skal have både færdighederne (minimum IPP2 egenfærdighedsniveau) og udstyret til at færdes på vandet om vinteren. Og du skal selvfølgelig være iført redningsvest.

Efter arrangementet er der julehygge med gløgg og noget varmt at spise (til billige penge) Alle luciaroere og padlere er velkomne, og vi håber mange af jer har lyst til at være med.

Vi glæder os til at se jer på vandet! Hvis der er spørgsmål så skriv til: event@aarhuskanokajak.dk

PROGRAM:
17.00 - 17.40: Vi klargør og pynter kajakker
17.45: Obligatorisk sikkerhedsbriefing for alle deltagere
18.00 - 19.45: Rotur og Luciasang

20.00: Efter arrangementet: Gløgg og noget varmt at spise – mere info følger

RUTE:

Vi har 2 stop på Luciaruten, hvor vi synger luciasangen: (SE KORT)

  1. Havnepladsen - ved Juldamperen, Aya Vedige fra AKKK synger for (kl. 18.45)
  2. Det lille hus på havnen, Flemming Bamse Jørgensens Plads. De unge stemmer fra Aarhus Efterskole hjælper med sangen (kl. 19.15) Her er også PRÆMIEOVERRÆKKELSE til de flotteste kajakker!

Vi sætter kajakkerne i vandet ved Aarhus Kano- og Kajakklub Kystpromenaden 4, Aarhus C. (Hvis man foretrækker det, kan man selvfølgelig også ro herhen, hvis det giver mening, men man skal deltage i sikkerhedsbriefing kl. 17:45)

SIKKERHED:
Vi har lovet havnekaptajnen, at alle deltagere følger den planlagte rute. Det vil sige, at vi i inderhavnen holder os i samlet flok i den side, der vender ind mod land, så vi ikke forstyrrer eventuelt havnearbejde (lods og slæbebåde)

Alle kajakroere med den nødvendige erfaring – teknisk og sikkerhedsmæssigt - er velkomne. Det er vinter! – Og det er selvfølgelig en betingelse for deltagelse, at du ifører dig vintergarderoben samt redningsvesten og kan tage vare på din egen sikkerhed – også i tilfælde af kæntring.

GRATIS PARKERING:
Gratis parkering til luciaroere fra kl. 16.00 - 24.00 ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Kort over parkering + parkeringstilladelser sendes ud til alle deltagere i dagene op til.

 

Hvis du ikke er medlem af Aarhus Kano- og Kajakklub
Medlemmer af Aarhus Kano- og Kajakklub