Lucia i Kajak Aarhus 2019

DENNE SIDE BLIVER OPDATERET I NOVEMBER 2020, HVOR DER OGSÅ BLIVER ÅBNET FOR TILMELDING TIL EN AF ÅRETS HYGGELIGSTE ROTURE :-) 

Tag med på en unik rotur, når vi pynter kajakkerne med lys, gran, glimmer og flimmer og ror lyset frem i Aarhus d. 13 december. 

Der vil være PRÆMIE til den bedst pyntede og belyste kajak! Så man skal endelig ikke holde sig tilbage, når man kigger i den store kasse med julepynt (og lys) !..

Du er velkommen i både havkajak og turkajak. Som deltager skal du selv stå for sikkerhed og udstyr. Du deltager på eget ansvar og skal have både færdighederne og udstyret til at færdes på vandet om vinteren. Og du skal selvfølgelig være iført redningsvest.

Efter arrangementet er der julehygge med suppe, æbleskiver og gløgg (for billige penge) i vores klubhus.

PROGRAM:
17.00 - 17.40: Vi klargør og pynter kajakker
17.45: Obligatorisk sikkerhedsbriefing for alle deltagere
18.00 - 19.45: Rotur og Luciasang
20.00: Suppe, æbleskiver og gløgg i klubhuset

RUTE:
Vi sætter kajakkerne i vandet ved Aarhus Kano- og Kajakklub Kystpromenaden 4, Aarhus C. (Hvis man foretrækker det, kan man selvfølgelig også ro herhen, hvis det giver mening, men man skal deltage i sikkerhedsbriefing kl. 17:45)

Vi har 2 stop på Luciaruten, hvor der vil være kor, der hjælper os med luciasangen (SE KORT)

  1. Dokk1 foran Isflagerne ved Pakhus13
  2. Det lille hus på havnen, Flemming Bamse Jørgensens Plads. Her vil der også være PRÆMIEOVERRÆKKELSE til de flotteste kajakker!

Derefter ror vi tilbage til Aarhus Kano- og Kajakklub og afslutter arrangementet.

SIKKERHED:
Vi har lovet havnekaptajnen, at alle deltagere følger den planlagte rute. Det vil sige, at vi i inderhavnen holder os i samlet flok i den side, der vender ind mod land, så vi ikke forstyrrer eventuelt havnearbejde (lods og slæbebåde)

Alle kajakroere med den nødvendige kajakerfaring – teknisk og sikkerhedsmæssigt - er velkomne. Det er vinter! – Og det er selvfølgelig en betingelse for deltagelse, at du ifører dig vintergarderoben samt redningsvesten og kan tage vare på din egen sikkerhed – også i tilfælde af kæntring.

Vi glæder os til at se jer på vandet i et strålende optog!

Hvis du ikke er medlem af Aarhus Kano- og Kajakklub

Medlemmer af Aarhus Kano- og Kajakklub