Lucia i Kajak Aarhus 2021

Lucia i kajak er tilbage 🎄 Tag med på en unik rotur, når vi pynter kajakkerne med lys, gran, glimmer og flimmer og ror lyset frem i Aarhus d. 13 december. 

Der er som altid fine præmier til de flotteste kajakker - og sup boards! Så man skal endelig ikke holde sig tilbage, når man kigger i den store kasse med julepynt (og lys) !..

Som deltager skal du selv stå for sikkerhed og udstyr. (Hvis du er medlem af klubben har du selvfølgelig adgang til klubudstyret, som du plejer.) Du deltager på eget ansvar og skal have både færdighederne (minimum IPP2 egenfærdighedsniveau) og udstyret til at færdes på vandet om vinteren. Og du skal selvfølgelig være iført redningsvest.

Efter arrangementet er der julehygge med varm suppe og gløgg i baglokalet hos vores naboer på VinDanmark. Alle luciaroere og padlere er velkomne. (Pris: 55 kr for suppe og lækkert brød. 45 kr for dejlig gløgg)

Vi glæder os til at se jer på vandet! Hvis der er spørgsmål så skriv til: event@aarhuskanokajak.dk.

PROGRAM:
17.00 - 17.40: Vi klargør og pynter kajakker
17.45: Obligatorisk sikkerhedsbriefing for alle deltagere
18.00 - 19.45: Rotur og Luciasang

20.00: Efter arrangementet: Varm suppe og gløgg i baglokalet hos VinDanmark

RUTE:

Vi har 2 stop på Luciaruten, hvor vi synger luciasangen: (SE KORT)

  1. Dokk1 (kl. 18.45)
  2. Det lille hus på havnen, Flemming Bamse Jørgensens Plads (kl. 19.15) Her er også PRÆMIEOVERRÆKKELSE til de flotteste kajakker!

Vi sætter kajakkerne i vandet ved Aarhus Kano- og Kajakklub Kystpromenaden 4, Aarhus C. (Hvis man foretrækker det, kan man selvfølgelig også ro herhen, hvis det giver mening, men man skal deltage i sikkerhedsbriefing kl. 17:45)

SIKKERHED:
Vi har lovet havnekaptajnen, at alle deltagere følger den planlagte rute. Det vil sige, at vi i inderhavnen holder os i samlet flok i den side, der vender ind mod land, så vi ikke forstyrrer eventuelt havnearbejde (lods og slæbebåde)

Alle kajakroere med den nødvendige erfaring – teknisk og sikkerhedsmæssigt - er velkomne. Det er vinter! – Og det er selvfølgelig en betingelse for deltagelse, at du ifører dig vintergarderoben samt redningsvesten og kan tage vare på din egen sikkerhed – også i tilfælde af kæntring.

PARKERING:
Der er rigtig gode parkeringsforhold på arealet bag Flemming Bamse Jørgensens Plads. Her kan man holde så længe man vil hele aftenen.

Hvis du ikke er medlem af Aarhus Kano- og Kajakklub
Medlemmer af Aarhus Kano- og Kajakklub