Nyt medlem

OBS Kontingentåret løber fra 1. april til 31. marts. Der bliver ikke refunderet kontingent efter indmeldelse!

Der er to veje ind i vores klub. Enten er du erfaren roer med IPP2 bevis eller tilsvarende og kan undvære et kursus, eller også er du nybegynder og har brug for et kursus.

 

Erfaren roer

Du har IPP2-bevis fra anden klub/udbyder. Det er her du melder dig ind.

NB. Er du erfaren (du har et IPP2-bevis) så skal du stadig frigives af en instruktør inden du må ro alene. Har du IPP3 eller højere kan du kan du blive fritaget for en frigivelsesprøve. I begge tilfælde kontaktes uddannelsesudvalget for info.

Meld dig ind

Nybegynder (interesseliste)

Du er nybegynder og skal derfor på et kursus. Så tilmelder du dig vores interesseliste.

Det koster 25,- årligt i administration og det sikrer at du får en mail når vi udbyder nye kurser. Interesselisten er IKKE en venteliste, og kurserne bliver fyldt efter først til mølle princippet via listen.

Vi holder kurser når vandtemperaturen er egnet hertil, typisk fra April til August. Hvis du melder du dig på listen efter kurserne er ophørt, bliver du automatisk flyttet til næste periode. Da vi finder det mest fair.

Når du står på interesselisten er du IKKE medlem af klubben og kan derfor ikke tilmelde dig andre aktiviteter end kurser.

Tilmeld dig interesselisten

Åbent hus

Hvis du vil vide mere om klubben inden du melder dig ind så er du velkommen til at komme til åbent hus. Se mere om åbent hus her.

Du kan også få svar på en række typiske spørgsmål her.

Hvad koster de forskellige medlemskaber

Kontingentåret løber fra 1. april til 31. marts.

Type Inkl. begynderkursus Erfaren (har IPP2 eller højere)
Voksen 2.400,- 1.600,-
Studerende 2.000,- 1.200,-
Børn 500,- 500,–
Interesseliste (ikke medlem) 25,-  –

Intromøde

Efter din indmeldelse skal du deltage på et intromøde. Her får du en introduktion til klubben. Her er der også mulighed for at få afklaret bl.a. hvilken kajaktype du kunne tænke dig at starte i og hvad der kræves af påklædning for at deltage i et kursus.

Kursus

Når du har deltaget på et intromøde kan du deltage på et kursus. Vores kurser løber over 4 gange a 4 timer, og det er vigtigt at du kan alle fire gange, da vejr og andet kan gøre at ikke to kurser forløber ens.Du betaler først for kurset når du tilmelder dig. Hvis du allerede ved hvilken kajaktype du vil starte med så check kalenderen for hvornår næste kursus er slået op. Vi har typisk kurser fra 1. maj – 1. oktober. Vær opmærksom på at i ydermånederne er vandet koldt, det kræver lidt ekstra af din påklædning.Når først du er friroet i en kajaktype, så har du mulighed for at tage et gratis migrationskursus til en anden bådtype. Fx fra havkajak til turkajak. Du kan læse mere om dette og vores uddannelse generelt her.

Udstyr

Alt hvad du har brug for at komme ud og ro stiller klubben til rådighed. Det er kajakker, pagajer, svømmeveste, cockpitovertræk og diverse basalt sikkerhedsudstyr. Du skal selv sørge for din påklædning (undtagen svømmevest).Til et begynderkursus vil du have brug for følgende udstyr:

  • Vindtæt jakke og isolerende underlag. 3-lags princippet er også godt i kajak.
  • Neoprensko, badesko eller lign. uden snørrebånd der kan beskytte din fod ved landgang.
  • En våddragt er en rigtig god ide. Alt efter vandtemperatur vil det være svært at holde varmen uden.

Til intromødet vil du få mere detaljerede oplysninger om hvad der kræves af udstyr til et kursus.