Nyt medlem

Der er to veje ind i vores klub. Enten er du erfaren roer med IPP2 bevis eller tilsvarende og kan undvære et kursus, eller også er du nybegynder og har brug for et kursus.

Er du erfaren så skal du stadig frigives af en instruktør inden du må ro alene.

Erfaren roer

Du har IPP2-bevis fra anden klub/udbyder. Det er her du melder dig ind.

Meld dig ind

Nybegynder

Du er nybegynder og har brug for et kursus. Så tilmeld dig vores interesseliste. Det koster 25,- årligt og sikrer at du får en mail når vi udbyder nye kurser. Interesselisten er *ikke* en venteliste, og kurserne bliver fyldt efter først til mølle princippet.

Når du står på interesselisten er du ikke medlem af klubben og kan derfor ikke tilmelde dig andre aktiviteter end kurser.

Tilmeld dig interesselisten

Åbent hus

Hvis du vil vide mere om klubben inden du melder dig ind så er du velkommen til at komme til åbent hus. Se mere om åbent hus her.

Du kan også få svar på en række typiske spørgsmål her.

Typer af medlemsskab

Type Inkl. begynderkursus Erfaren Har IPP/EPP2-bevis
Voksen 2.400,- 1.600,-
Studerende 2.000,- 1.200,-
Børn 500,-
Interesseliste (ikke medlem) 25,-

Intromøde

Efter din indmeldelse skal du deltage på et intromøde. Her får du en introduktion til klubben. Her er der også mulighed for at få afklaret bl.a. hvilken kajaktype du kunne tænke dig at starte i og hvad der kræves af påklædning for at deltage i et kursus.

Kursus

Når du har deltaget på et intromøde kan du deltage på et kursus. Vores kurser løber over 4 gange a 4 timer, og det er vigtigt at du kan alle fire gange, da vejr og andet kan gøre at ikke to kurser forløber ens.Du betaler først for kurset når du tilmelder dig. Hvis du allerede ved hvilken kajaktype du vil starte med så check kalenderen for hvornår næste kursus er slået op. Vi har typisk kurser fra 1. maj – 1. oktober. Vær opmærksom på at i ydermånederne er vandet koldt, det kræver lidt ekstra af din påklædning.Når først du er friroet i en kajaktype, så har du mulighed for at tage et gratis migrationskursus til en anden bådtype. Fx fra havkajak til turkajak. Du kan læse mere om dette og vores uddannelse generelt her.

Udstyr

Alt hvad du har brug for at komme ud og ro stiller klubben til rådighed. Det er kajakker, pagajer, svømmeveste, cockpitovertræk og diverse basalt sikkerhedsudstyr. Du skal selv sørge for din påklædning (undtagen svømmevest).Til et begynderkursus vil du have brug for følgende udstyr:

  • Vindtæt jakke og isolerende underlag. 3-lags princippet er også godt i kajak.
  • Neoprensko, badesko eller lign. uden snørrebånd der kan beskytte din fod ved landgang.
  • En våddragt er en rigtig god ide. Alt efter vandtemperatur vil det være svært at holde varmen uden.

Til intromødet vil du få mere detaljerede oplysninger om hvad der kræves af udstyr til et kursus.